• Főépület

  • Templom utca 3.

  • Templom utca 10.

  • Petőfi utca 3.

Copyright 2024 - Furtai Bessenyei György Általános Iskola

Gyermeknap 2021

Ebben az évben május 29-én tartottuk meg az iskolai gyermeknapot. Most nem a szokásos ugrálóvár jött el, hanem a tanárok szerveztek különböző programokat, sportversenyeket a gyerekeknek.

Reggel kilenc órakor kezdődött a nap. Az alsósok a községi parkban voltak, a felsősök a tornateremnél lévő sportpályán. A kicsiknek a tanító nénik különböző akadályokat találtak ki és a megalakított csapatok ezeket legyőzve haladtak tovább a cél felé. Nagyon izgalmas volt. Természetesen a szülői munkaközösség gondoskodott egy kis innivalóról és jutalomról is. Ezután volt még aszfaltrajz verseny és szabad játék is.

A felsősöknek is különböző helyszínek álltak rendelkezésre, hogy kipróbálhassák az ügyességüket. Volt akadálypálya a kerékpárosoknak, lehetett kézilabdát falhoz pattintani és a csúcs a kötélhúzás volt, amit mindenki kipróbált.

Délben kihirdettük az eredményeket és a jutalmazottak átvehették az érmeket, csokikat, amit szintén a szülői munkaközösség jóvoltából kaptunk.

A legjobb volt, hogy gyönyörű szép napsütéses idő volt, annak ellenére, hogy esővel riogattak. A programok jól sikerültek, ahogy a fényképeken is látszik.

2021gyereknap1.jpg 2021gyereknap3.jpg
2021gyereknap2.jpg 2021gyereknap4.jpg
2021gyereknap5.jpg 2021gyereknap6.jpg
2021gyereknap7.jpg 2021gyereknap8.jpg